REFERENTIES
 

Daniels Groep BV

vandenbroek administratie is een uitkomst voor ons! Als klein bedrijf kun je niet altijd inschatten hoeveel administratief en aanverwant werk je in welke periode hebt.
Of het nu gaat om het maken van factures, offertes, het organiseren van een bijeenkomst, het versturen van de kerstkaarten, het afsluiten van de maand, het beantwoorden van de telefoon, het bijhouden van de office-supplies, het plannen van een bedrijfsuitje, Monic en haar medewerkers staan altijd voor ons klaar!
Meestal hebben wij binnen 2 dagen de beschikking over een ervaren medewerkster (soms zelfs sneller wanneer  het echt noodzakelijk is) . We hopen nog lang van jullie diensten gebruik te maken.

Groetjes,

Marion Daniels
Daniels Groep B.V. Sittard


BASanimations

Wij zochten de aandacht die we nodig hadden. vandenbroek administratie sloot goed aan bij onze behoefte. Monic regelt administratief alles, ook die zaken waar we niet aan dachten maar toch erg belangrijk waren. Nu kunnen we ons zonder zorgen richten op onze kerntaken. Als we vragen hebben staat vandenbroek administratie altijd goed geïnformeerd voor ons klaar en met het juiste advies.

Ronald Zwarteveen
BASanimations